Over ons

 Hallo hondenliefhebbers,

Welkom bij speciaalvoorhonden.nl

Speciaalvoorhonden.nl  is een site die ontstaan is uit pure liefhebberij en het beste willen voor mijn hond. Nadat mijn hond erg veel last had van jeuk, pukkels, darm- en huidproblemen en daarbij ook flinke hopen ontlasting achterliet, ben ik me gaan verdiepen in het voer wat ik dagelijks gaf aan mijn hond. Ik gaf hem als pup brokken van een heel bekend duur merk, dus daar zou het niet aan kunnen liggen dacht ik?!? Ik ben erg geschrokken wat fabrikanten op de verpakking vermelden en vooral in wat ze niet vermelden. Na mij goed verdiept te hebben, heb ik een keuze gemaakt voor mijn hond en ben ik overgestapt op de vers vlees van KVV en Barf (Kvv = kompleet vers vlees en Barf = Bones and raw Food- voer zoals de natuur het ooit bedoeld heeft).

Ik kwam er al snel achter dat vers vlees, zonder toevoegingen, de absolute voorkeur heeft. Ik zag mijn hond in positieve zin veranderen, geen jeuk, geen pukkels, geen darm- en huidproblemen, meer glimmende vacht, meer spiertoename, vrolijker worden en mijn hond nam het grootste deel van de voeding op en er viel dus na vertering minder op te ruimen, tevens rook zijn ontlasting ook nog eens veel minder.
Ik was overtuigd en ben sindsdien definitief met voeren overgestapt op deze vleesmixen van KVV en Barf.  Dit is tenslotte het beste om je hond te geven, een hond is tenslotte van nature een carnivoor, dus een vleeseter. Heel veel brokken bevatten voor meer dan de helft aan granen om de brok bij elkaar te houden en in brokken zit relatief weinig vlees, gemiddeld niet veel hoger al 20% en bij veel brokken nog veel minder. Maar waar bestaat de rest dan uit?
Voornamelijk uit dingen die honden als carnivoor niet nodig hebben. Een carnivoor heeft helemaal niets aan teveel granen en kan dit tevens ook moeilijk verteren.

 
Ik kwam tot de ontdekking dat vers vlees voor honden met een goede kwaliteit- prijsverhouding moeilijk te verkrijgen is in Rotterdam en omstreken en zo is het idee ontstaan en ben ik speciaalvoorhonden.nl gestart. Goed en betaalbaar vers vlees en natuurlijke snacks voor uw hond, nu te verkrijgen in Rotterdam en omstreken!


Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste leverancier van betaalbaar vers vlees en natuurlijke snacks in Rotterdam en omstreken.


Naast het verse vlees voor de hond, bleek dat ook katten en fretten zich erg goed ontwikkelen op vers vlees.


Ik heb mijn site niet vol gezet met allerlei merken waardoor het overzicht kwijt geraakt wordt, daarom heb ik voor u een selectie gemaakt van een aantal merken: kwaliteit Goed, Beter en Het Beste, zodat u zelf een keuze kan maken wat het beste past bij uw hond(je). Deze merken heb ik zorgvuldig gekozen en sta ikzelf persoonlijk achter en bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding. Ook mijn snacks zijn zorgvuldig uitgekozen, puur Nederlandse gedroogde natuurproducten die door elk hondenmaag(je) verteerd kan worden. Zowel het vers vlees als de snacks die gebruikt worden zijn zorgvuldig  goed gekeurd door de “De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, afgekort NVWA” dus goed vlees en gecontroleerd.


De beste keuze heeft u al gemaakt om een kijkje te nemen op mijn site en hopelijk overtuigd te raken en te kiezen voor vers vlees voor uw hond(je).


Neemt u ook eens een kijkje in onze productenlijst. En overtuig uzelf... kwaliteit hoeft dus niet duur te zijn!

Door onze samenwerking met hoogwaardige leveranciers kunnen wij onze producten aanbieden voor een lage prijs.


Wij bieden: 

-  100% natuurlijk

-  Glutenvrij

-  Geen geur -, kleur- en smaakstoffen

-  Geen houdbaarheidsmiddelen of synthetische toevoegingen

-  Ook  100% biologische en duurzaam  uitgesloten van (plof)kippen  en  organen van de industrieën.

-  Geen slachtafval en vrij van dierproeven.

-  Gratis bezorging in Rotterdam   (boven de 40 kg)

-  Afhalen op afspraak is mogelijk

-  Ruime openingstijden   (kijk op onze Leveringskalender)


Bent u tevreden over onze producten, vertelt het aub door...

Bent u niet tevreden over onze producten, vertel het ons....


Vragen, suggesties of opmerkingen die ons kunnen helpen met het verbeteren van onze diensten, horen wij graag van u, dus laat het ons weten. Ook als u een bepaald product zoekt en het staat er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

U kunt ook bij ons pinnen, zowel bij het afhalen als bij de bezorging van uw bestelling !!!
Kijk op onze site bij betalen en bezorgen / betalingsmogelijkheden voor meer informatie !!

 

Heb je     volg of word vriend van ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten en zeer aantrekkelijke aanbiedingen !!

Doen hoor....

 

 

             Wij wensen u heel veel plezier bij Speciaalvoorhonden.nl

 

SpeciaalVoorHonden.nl | KvK 59551747 | BTW-Nummer: NL 207502432B01
Rijksweg 11, 2841 LP Moordrecht | Tel: 06 - 5200 2773 | Mail: info@speciaalvoorhonden.nl
SpeciaalVoorHonden.nl © 2019

Contact Form